Servicii Suplimentare conexe pentru service-ul tau - ServiFy

Ce servicii suplimentare conexe poți adăuga service-ului tău

„Oare cum aș putea crește și mai mult cifra de afaceri a service-ului meu?”. De câte ori nu te-ai gândit la asta? Ei bine, răspunsul a fost tot timpul mult mai la îndemână decât ai fi crezut. Tot ce trebuie să faci este să începi să oferi clienților tăi servicii suplimentare, conexe afacerii tale.

Cu alte cuvinte, servicii care sunt foarte ușor de oferit mulțumită capacităților logistice pe care el deja deții prin prisma service-ului. Așadar, să vedem în articolul de astăzi care sunt cele mai la îndemână servicii suplimentare conexe care îți pot maximiza profitul și pe care le poți oferi fără un efort prea mare.

Detailing

În ultima vreme, a crescu considerabil cererea pentru serviciile de curățare profesionale auto. Iar dacă cererea a crescut, înseamnă că automat crește și oferta. Așa că dacă deja deții un service e floare la ureche să oferi acest serviciu suplimentar.

Spălătorie self service

Stilul de viață dinamic și lipsa timpului ne împing din ce în ce mai mult spre spălătoriile de tipul de self service. Ușor de construit, acest tip de spălătorii au nevoie de minium de mentenanță și personal, iar la finalul lunii poți fi sigur că vezi o diferență.

Asigurări

De ce să colaborezi cu un broker de asigurări când poți oferi chiar tu acest serviciu? Nici măcar nu e nevoie să-l promovezi, e suficient să-l oferi la momentul și clientul potrivit.

Vulcanizare

Tendința vulcanizărilor este să ofere o plajă cât mai largă de operațiuni, inclusiv unele care sunt specifice service-urilor. Așa că de ce să învățăm de la ei și facem același lucru doar că invers?

Magazin accesorii auto

În momentul în care cineva pășește într-un service auto, tendința este să-și reamintească de faptul că „nu are suficientă grijă de mașină”. Așa că sunt șanse mari să-și dorească să compenseze acest lucru printr-o serie cumpărături.

Hotel anvelope

Dacă spațiul este de partea ta, acest serviciu simplu îți poate rotunji și el veniturile. Mai ales dacă service-ul tău se afla într-o oraș mare, unde prețul locuințelor este mare, iar spațiul de depozitare este fie foarte mic, fie inexistent.

Orice business suplimentar ai alege, de un lucru poți fi sigur. ServiFy e mereu acolo pentru tine și te ajută să păstrezi totul în ordine. Te așteptăm săptămâna viitoare cu un nou articol care te va ajut să-ți transformi service-ul obișnuit într-unul de nota 10. Ne vedem săptămâna viitoare!

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta oricand!

Lasă un comentariu

twelve − 10 =