10 modalități prin care ServiFy îți salvează timp prețios - ServiFy

10 modalități prin care ServiFy îți salvează timp prețios

Se spune că timpul este cea mai importantă resursă în business, asta pentru că este singura resursă care nu poate fi în niciun fel stocată. Cu toate acestea, există totuși ceva ce poți face în această privință. Nu poți stoca timpul, în schimb îl poți salva. 

Optimizarea timpului reprezintă prioritatea numărul unu a oricui om de afaceri de succes și nu doar pentru că „timpul înseamnă bani”, ci pentru că ideea de „a avea timp” reprezintă primul pas spre a fi în echilibru. Când acest echilibru există, gândești altfel, vezi lucrurile altfel, acționezi altfel, iei decizii altfel. 

Așadar, să vedem în articolul de astăzi 10 modalități diferite prin care aplicația ServiFy te ajută să economisești timp prețios pentru tine și pentru afacerea ta. 

1 — ServiFy ține evidența clienților, a mașinilor și a rampelor de lucru. Pe pagina principală a aplicației sunt afișate cele mai importante informații, în așa fel încât să fii la curent cu tot ce se întâmplă în doar câteva secunde.

2 — ServiFy generează rapid toate documentele de care ai nevoie, într-un format modern și simplificat. Totul în mai puțin de un minut.

3 — Poți accesa aplicația și verifica gradul de încărcare al service-ului oriunde te-ai afla. Fie că ești în vacanță, acasă, în taxi sau în drum spre muncă. Tot ce ai nevoie este conexiunea la internet. 

4 — Timpul alocat comunicării cu clienții este și el optimizat pentru că ServiFy trimite notificări automate clienților prin SMS sau e-mail. Clienții primesc notificări atunci când încep lucrările de reparație, când mașina este finalizată și când expiră asigurarea sau ITP-ul.

5— ServiFy generează automat rapoarte financiare, de management și performanță în așa fel încât să vezi în timp real modul în care se dezvoltă afacerea ta. 

6 — Aplicația salvează foarte mult timp și la capitolul programări. Ai totul într-un format simplu, organizat, intuitiv și ușor de folosit.

7 — Cu ServiFy gestionezi rapid stocurile de piese, echipamentele și materiale de care ai nevoie. În felul acesta îți poți da seama din timp de comenzile pe care trebuie să le faci și cum să le organizezi.

8 — Evidența personalului este și ea ținută de ServiFy. Cu ajutorul aplicației știi tot timpul unde și ce fac mecanicii tăi.

9 — ServiFy este o aplicație dezvoltată integral în România, cea ce oferă un mare avantaj în ceea ce privește partea de suport tehnic, asta pentru că spre deosebire de alte aplicații, consultanții ServiFy vorbesc limba română și sunt disponibili tot timpul pe telefon. 

10 — Toate funcțiile și beneficiile de mai sus, într-o singură aplicație. Nu mai e nevoie să pierzi timp trecând dintr-un program în altul sau dintr-o aplicație în alta. Acum ai tot ce ai nevoie într-un singur loc.

Dacă ți-am stârnit interesul, înscrie-te pe site și încearcă ServiFy pentru afacerea ta. Te așteptăm și săptămâna viitoare cu un nou articol care te va ajuta să-ți transformi service-ul dintr-unul obișnuit într-unul de succes.

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta oricand!

Lasă un comentariu

11 + four =