Termeni si conditii - ServiFy

 

Termeni și condiții ServiFy.ro

 

Ultima modificare: 05/11/2020

Vă rugăm să citiți cu atenție prezenții Termeni și condiții ai site-ului servify.ro

Acești „Termeni și condiții” reprezintă contractul care reglementează relația dintre site-ul Servify.ro și dvs. – utilizator al site-ului servify.ro și/sau reprezentant al unui service auto ori specialist în domeniul / industria auto.

1. INTRODUCERE

Acest site este operat de SERVIFY SRL (denumit în prezentul document “SERVIFY” “site-ul SERVIFY.RO”), o societate cu răspundere limitată, care este organizată și funcționează în conformitate cu legile din România, persoană juridică română, cu sediul social situat Sat Vladimirescu, Com. Vladimirescu, str. 11, nr. 21, jud. Arad – ROMÂNIA, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J02/144/2015, având cod unic de înregistrare 34073376, EUID: ROONRC.J2/144/2015, număr de telefon de contact +40 728 164 347 și adresă de e-mail de contact: contact@servify.ro

Prezentul document stabilește termenii și condițiile de utilizare a site-ului servify.ro și condițiile de utilizare.

Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și condițiile, precum și toate celelalte politici publicate pe acest site, înainte de a efectua orice operațiune prin intermediul acestui site, deoarece conțin informații importante despre drepturile dumneavoastră legale, condiții obligatorii și obligații din punct de vedere legal pentru utilizarea serviciilor ce vi le punem a dispoziție.

Dacă nu acceptați în totalitate și necondiționat toți Termenii și Condițiile menționate mai jos, vă rugăm să nu folosiți site-ul servify.ro și ar trebui să încetați imediat orice de utilizare a site-ului servify.ro.

Făcând clic pe butoanele ”Accept”,  ”Sunt de acord”, „Trimite mesaj” , ”Trimite cerere” dumneavoastră  (”dvs.”), compania sau entitatea pe care o reprezentați consimte să fie parte a acestor Termeni și Condiții. De asemenea reprezentați și garantați că persoana care face clic pe aceste butoane este autorizată să încheie acest acord.

Politica de Confidențialitate, Politica privind modulele Cookie, precum și orice alte politici sau documente la care se face referire în cuprinsul prezenților Termeni și Condiții Generali, fac parte din prezenții Termeni și condiții Generali.

Prin utilizarea site-ului nostru, indiferent că utilizați serviciile puse la dispoziție prin prezentul site sau nu, confirmați şi sunteți de acord că aţi citit, înțeles şi aţi fost de acord cu toate politicile publicate pe acest site și cu prezenții Termeni și Condiții.

Relația contractuală desfășurată între SERVIFY și clienții săi (service-uri auto / profesioniști din industria auto) face obiectul unor Termeni și Condiții speciali, conform regulilor aplicabile relațiilor între profesioniști, așa cum acestea sunt reglementate de Codul Civil Român în vigoare.

Ne rezervăm dreptul de a modifica în orice moment prezenții Termeni și Condiții. Orice modificări aduse Termenilor și Condițiilor vor intra în vigoare numai pentru accesările sau vizitele noi pe site, înregistrate după publicarea modificărilor respective pe acest site.

Astfel, vă rugăm să verificați secțiunea aferentă Termenilor și Condițiilor, înainte de fiecare operațiune, pentru că este posibil să fi intervenit modificări de la ultima vizită. Asigurați-vă ca reveniți periodic la aceasta pagina pentru a va asigura ca sunteți familiarizat cu cea mai recenta versiune a acestor Termeni și Condiții.

În măsura în care exista un conflict între acești “Termeni și Condiții” și alte Politici prezentate pe site, Politicile suplimentare și speciale vor prevala.

Prezenții “Termenii și Condiții” se aplică pe prezentul site deținute și / sau operate de Servify, incluzând însă fără a se limita la site-ul pe care sunt postați Termenii și Condițiile, precum și pe versiunile mobile ale acestora, rețele de socializare și aplicații (numite în mod colectiv, „Site-ul”), dar și serviciilor disponibile pe sau prin intermediul Site-ului ( „Serviciile”).

2. DEFINIȚIILE TERMENILOR UTILIZAȚI

În cuprinsul Termenilor și condițiilor, noțiunile de mai jos vor avea următoarea semnificație:

COOKIE = însemnă un fișier de mici dimensiuni, în general alcătuit din litere și cifre, care este descărcat în memoria unui calculator (sau altui echipament folosit pentru navigare online – telefon mobil, tabletă, etc), atunci când utilizatorul accesează site-ul folosit în scopul de a asigura o interacțiune mai rapidă și mai ușoară între utilizatori și site-uri;

DATE CU CARACTER PERSONAL = înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă („persoana vizată”); o persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale;

LINK = înseamnă o referință, legătură, element de navigație într-un document electronic către alte părți ale aceluiași document, alte documente sau secțiuni din alte documente, spre care un utilizator este trimis atunci când accesează elementul de navigație;

UTILIZATOR = este orice persoana fizica (care acționează în nume propriu sau în calitate de reprezentant legal al unei entități juridice) care navighează pe site și vizualizează conținutul de pe acesta fără a fi necesara o înregistrare cu un nume de cont și parola; 

UTILIZATOR SERVIFY = orice utilizator care își creează un cont pe platforma servify.ro. Utilizatorii platformei SERVIFY pot fi persoanele fizice, în calitate de reprezentanți legali, angajați, contractori, colaboratori ai entităților juridice care desfășoară activitate de tip service auto (care doresc să utilizeze platforma servify.ro pentru a manageria și organiza activitatea unui service auto).

NEWSLETTER = înseamnă un buletin periodic comunicat de către SERVIFY utilizatorilor săi care și-au exprimat în mod expres consimțământul pentru a primi astfel de comunicări, și care cuprinde știri, informații despre activitățile, proiectele, noutățile precum și serviciile furnizate de SERVIFY, destinate utilizatorilor săi; 

PLATFORMA SERVIFY.RO = site-ul în care utilizatorii care au deja un cont creat în platforma SERVIFY.RO, precum și cei care și-au creat un cont gratuit pentru testarea platformei, se pot loga (sau autentifica) în contul lor și pot utiliza platforma, pentru a beneficia de toate funcționalitățile sale, în scopul îmbunătățirii și eficientizării activității lor din service-ul lor auto.

PRELUCRAREA DATELOR = înseamnă orice operațiune sau set de operațiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fără utilizarea de mijloace automatizate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispoziție în orice alt mod, alinierea sau combinarea,  restricționarea, ștergerea sau distrugerea;

SECȚIUNE = înseamnă o secțiune de pe site-ul sau platforma servify.ro

SITE-UL SERVIFY = este site-ul de prezentare al platformei servify.ro – unde sunt prezentate beneficiile utilizării platformei servify.ro pentru service-urile auto, planurile tarifare ale utilizării platformei servify.ro, existând și posibilitatea de creare a unui cont gratuit pentru testarea platformei servify.ro dar și posibilitatea pentru utilizatorii care au deja un cont pe platforma servify.ro să se autentifice în contul lor, pentru a putea utiliza platforma servify.ro

SERVICII = înseamnă serviciile oferite de platforma servify.ro prin care se optimizează, organizează și simplifică toate operațiunile care sunt realizate într-un service auto (cum ar fi, dar fără a se limita la evidența clienților, a mașinilor și a rampelor de lucru, programări cu notificarea clienților service-urilor auto prin SMS, gestiunea stocurilor de piese și a materialelor, generare rapidă a facturii într-un format modern, evidență clară, sigură și rapidă a afacerii pentru service-uri auto, notificări automate pentru clienți prin SMS sau e-mail, generarea de rapoarte financiare, de management și performanță, aceasta nefiind o enumerare limitativă)

SPAM = înseamnă orice comunicare comerciala nesolicitată interzisa de lege, atâta timp cât nu există acordul explicit al destinatarului (utilizatorului). Servify.ro nu încurajează SPAM-ul și nu va proceda la asemenea comunicări către utilizatorii săi;

UTILIZATOR = este orice persoana fizica (care acționează în nume propriu sau în calitate de reprezentant legal al unei entități juridice) care navighează pe site și vizualizează conținutul de pe acesta fără a fi necesara o înregistrare cu un nume de cont și parola;  

3. SCOPUL SERVIFY.RO

Prin site-ul servify.ro, ne propunem să vă prezentăm platforma SERVIFY.RO – dedicată profesioniștilor din industria de service-uri auto, respective ce beneficii aduce platforma service-urilor auto, care este planul tarifar pentru utilizarea platformei SERVIFY.RO, dar și care sunt funcționalitățile acestei platforme.

Totodată, site-ul servify.ro permite:

 • posibilitatea utilizatorilor săi interesați de beneficiile platformei servify.ro să îți creeze un cont gratuit pentru testarea platformei
 • Posibilitatea utilizatorilor platformei servify.ro (adică acelora care au deja un cont existent în platforma servify.ro) să se autentifice pe platforma SERVIFY.RO și să utilizeze platforma și toate beneficiile acesteia, în scopul optimizării service-urilor auto pe care utilizatorii platformei le reprezintă sau le gestionează.

4. UTILIZAREA SITE-ULUI SERVIFY.RO

Site-ul SERVIFY.RO nu poate garanta accesibilitatea și disponibilitatea continuă și neîntreruptă a site-ului, din cauza naturii instabile a internetului.

Pe lângă aceasta, SERVIFY.RO poate restricționa folosirea siteului / platformei SERVIFY.RO, unele secțiuni sau caracteristici ale acesteia dacă e necesar să se efectueze lucrări de întreținere care să asigure funcționarea corectă a site-ului / platformei.

SERVIFY.RO va adăuga unele caracteristici noi, facilități și poate modifica site-ul / platforma SERVIFY.RO, pentru o funcționare mai bună și o eficiență mai ridicată.

Utilizatorul site-ului servify.ro poate naviga prin site-ul servify.ro și va putea vizualiza conținutul acestuia fără a avea vreo obligație de a se înregistra cu un nume de cont sau adresă de e-mail și o parolă.

Cu toate acestea, utilizatorul va fi direct responsabil pentru toate accesările sau vizitele efectuate pe site-ul, indiferent dacă sunt sau nu autorizate de acesta.

SERVIFY.RO nu este răspunzător pentru nici un prejudiciu cauzat sau în legătură cu furtul datelor din cauza incapacității utilizatorului de a lua măsuri rezonabile, divulgarea de către utilizator a datelor furnizate sau autorizarea de către utilizator acordata unei alte persoane de a utiliza datele sale.

În cadrul site-ului SERVIFY.RO utilizatorii își vor putea crea un cont gratuit pentru testarea platformei SERVIFY.RO, iar utilizatorii care și-au creat un cont pe siteul SERVIFY.RO vor putea beneficia de serviciile platformei SERVIFY.RO.

În cazul în care utilizatorul încarcă conținut tip text în site-ul SERVIFY.RO, prin intermediul formularului de contact, utilizatorul declară, garantează şi este de acord că deține drepturile de proprietate intelectuală asupra acestora şi că este de acord ca SERVIFY.RO să poată folosi textele pe site-ul / platforma SERVIFY.RO şi pe conturile pe care SERVIFY.RO le deține / controlează pe platformele de socializare, precum şi în materialele şi publicațiile promoționale -fie că acesta sunt online sau offline –  la libera alegere a SERVIFY.RO

În acest sens, utilizatorul acordă către SERVIFY.RO drepturi şi licenţă neexclusivă, la nivel internațional, irevocabilă, necondiţionată şi perpetuă pentru a folosi, reproduce, afişa, a comanda să fie reproduse, distribuite, sublicenţiate, comunicate şi postate textele, la libera alegere a  SERVIFY.RO.

Prin încărcarea textelor, utilizatorul care le încarcă acceptă responsabilitatea morală şi legală completă asupra tuturor revendicărilor făcute de terţe părţi, ca urmare a utilizării şi publicării pe SERVIFY.RO a acestor texte.

SERVIFY.RO neagă orice responsabilitate şi răspundere faţă de textele afişate.

Orice text care nu întrunește condițiile detaliate în prezenții Termeni și Condiții, nu va fi afișată şi sau poate fi îndepărtată de pe site-ul / platforma SERVIFY.RO oricând şi fără notificarea anterioară a utilizatorului.

Pentru crearea unui cont, utilizatorii trebuie să furnizeze anumite date cu caracter personal, respectiv:

 • nume,
 • prenume,
 • adresa de e-mail,
 • număr de telefon,
 • denumirea service-ului auto pe care îl reprezintă (denumirea entității juridice),
 • codul unic de înregistrare al entității juridice,
 • numărul de înregistrare al service-ului auto,
 • adresa sediului social al entității juridice,
 • tipul de abonament ales pentru platforma servify.ro și
 • moneda aleasă de utilizator pentru a achita și a se factura serviciul oferit de platforma servify.ro.

Având în vedere că platforma SERVIFY.RO este dedicată profesioniștilor din industria service-urilor auto, datele de mai sus vor aparține reprezentanților legali ai entității juridice sub care este înființat service-ul auto.

Nici o informație cu caracter personal nu va fi vizibilă pe site-ul servify.ro.

În cazul în care se vor publica pe site-ul SERVIFY.RO recenzii ale utilizatorilor (reprezentanți legali ai service-ului auto), în acest caz se vor aplica regulile privind publicarea acestor date, astfel cum sunt prevăzute în prezenții Termeni și Condiții.

Ștergerea unui cont sau a tuturor datelor personale este posibilă doar la cererea titularului de cont, iar solicitarea se va adresa către SERVIFY.RO prin completarea formularului din secțiunea de CONTACT a site-ului sau prin transmiterea unui e-mail al adresa: contact@servify.ro

În orice caz, SERVIFY.RO va respecta dreptul la ștergere („dreptul de a fi uitat”) al persoanelor fizice.

Ne puteți solicita să vă ștergem datele dvs. cu caracter personal, în cazul în care nu mai avem un alt temei legal pentru prelucrarea lor.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să verificați secțiunea dedicată Politicii de confidențialitate.

5. CONDIȚII DE UTILIZARE SERVIFY referitoare la plăți

Pentru crearea unui cont pe platforma servify.ro (cont care este gratuit inițial pentru testarea platformei, iar ulterior devine un cont plătit) trebuie să aveți peste 18 ani și să fiți reprezentantul legal sau împuternicitul entității juridice (service-ul auto) pentru care se creează cont pe platforma servify.ro.

Utilizatorul care achiziționează o variantă de abonament de pe platforma servify.ro, acesta este singurul responsabil pentru introducerea corectă a datelor de facturare.

Plățile pot fi efectuate prin plata cu card bancar sau transfer bancar.

În cazul în care selectați o monedă de plată diferită de cea stabilită în platformă, Banca la care aveți contul sau cardul poate converti moneda la cea stabilită, la prețul stabilit doar de Bancă.

Vă rugăm să contactați banca pentru mai mult întrebări legate de tranzacțiile mai sus menționate.

Plățile sunt procesate în mod securizat direct de pe cardul dvs. de credit/debit sau din contul bancar către contul bancar SERVIFY ( prin entitatea juridică SERVIFY S.R.L. )

Abonamente la platforma servify.ro

A. VARIANTĂ ABONAMENT BASIC

Pentru varianta Basic de abonament, utilizatorul platformei SERVIFY.RO va beneficia de următoarele funcționalități:

 • Un număr nelimitat de utilizatori
 • 100 de mașini care pot fi introduse ca fiind “intrate în service”
 • Acces de oriunde la platforma SERVIFY.RO
 • Posibilitatea de a încărca pe platforma servify.ro mecanici cărora să li se aloce task-uri / mașini de gestionat
 • Posibilitatea de a încărca  și urmări pe platforma servify.ro gradul de încărcare al service-ului auto
 • Un calendar optimizat pentru programările service-ului auto
 • Istoric de mașini
 • Posibilitatea de facturare rapidă
 • Limită de credit persoanelor juridice
 • Notificări SMS pentru clienții service-ului auto
 • Posibilitatea de preluare a datelor pentru clienții service-ului auto de tip persoană juridică
 • Evidența angajaților service-ului auto
 • Evidența cheltuielilor service-ului auto
 • Oferte
 • Rapoarte de management pentru service-ul auto (limitat la un număr de 2 )
 • Suport tehnic (limitat la un număr de 10 intervenții)

Oricare dintre cele două variante de abonament, respective BASIC sau PREMIUM au posibilitatea de a alege plata LUNARĂ sau ANUALĂ, cu mențiunea că la alegerea variante anuale se va acorda un discount (adică o reducere) utilizatorului platformei SERVIFY.RO care achiziționează una dintre cele două variante de abonament.

B. VARIANTĂ ABONAMENT PREMIUM

Pentru varianta Basic de abonament, utilizatorul platformei SERVIFY.RO va beneficia de următoarele funcționalități:

 • Un număr nelimitat de utilizatori
 • un număr nelimitat de mașini care pot fi introduse ca fiind “intrate în service”
 • Acces de oriunde la platforma SERVIFY.RO
 • Posibilitatea de a încărca pe platforma servify.ro mecanici cărora să li se aloce task-uri / mașini de gestionat
 • Posibilitatea de a încărca  și urmări pe platforma servify.ro gradul de încărcare al service-ului auto
 • Un calendar optimizat pentru programările service-ului auto
 • Istoric de mașini
 • Posibilitatea de facturare rapidă
 • Limită de credit persoanelor juridice
 • Notificări SMS pentru clienții service-ului auto
 • Posibilitatea de preluare a datelor pentru clienții service-ului auto de tip persoană juridică
 • Evidența angajaților service-ului auto
 • Evidența cheltuielilor service-ului auto
 • Oferte
 • Gestiune
 • Posibilitatea de import și export de date
 • Sistem drepturi utilizatori
 • Număr nelimitat de Rapoarte de management pentru service-ul auto
 • Număr nelimitat de intervenții prin Suport tehnic

Oricare dintre cele două variante de abonament, respective BASIC sau PREMIUM au posibilitatea de a alege plata LUNARĂ sau ANUALĂ, cu mențiunea că la alegerea variante anuale se va acorda un discount (adică o reducere) utilizatorului platformei SERVIFY.RO care achiziționează una dintre cele două variante de abonament.

6. CODUL DE CONDUITĂ

In legătura cu utilizarea site-ului servify.ro precum și în legătura cu conținutul pe care îl completați în formularul de contact, sunteți de acord ca nu veți proceda la următoarele acțiuni și nici nu veți permite nimănui, direct sau indirect sa:

 • comunicați, transmiteți sau puneți la dispoziție orice conținut sau informație pe care nu aveți dreptul sa o puneți la dispoziție în conformitate cu orice lege sau dispoziție contractuala;
 • comunicați, transmiteți sau puneți la dispoziție, informații care nu sunt publice sau informații personale care permit identificarea unei alte persoane, fără consimțământul explicit al acelei persoane;
 • comunicați, transmiteți sau puneți la dispoziție, informații care încalcă orice patent, marcă comercială, secret comercial, drept de autor sau alte drepturi de proprietate ale vreunei părți în alt mod;
 • restricționați sau împiedicați accesul altor utilizatori în accesarea sau vizitarea site-ului, inclusiv dar fără a se limita la metode de „hacking” sau modificarea interfeței site-ului;
 • accesarea sau încercarea de accesare a site-ului web sau a unor secțiuni ale acestuia prin orice alt mijloc decât prin interfața dedicata utilizatorilor; 
 • modificarea site-ului în orice mod sau orice forma, în scopul de a obține acces neautorizat la site; 
 • utilizarea site-ului sau a materialelor pentru orice scop ilegal;
 • folosirea site-ului sau a materialelor de pe site în scop comercial, scop ilegal, injust sau cu rea-credința;
 • exprimarea în mod expres sau în mod implicit a unor declarații, prezentându-le ca fiind aprobate de SERVIFY, fără acordul SERVIFY acordat în prealabil, în forma scrisa; 
 • prezentarea ca fiind o alta persoana sau reprezentant al unei entități, indiferent dacă aceasta este o informație adevărată sau una fictiva, inclusiv ca și colaborator al SERVIFY sau  reprezentant al SERVIFY;
 • transmiterea oricărui conținut sau informație care este ilegal, fraudulos, amenințător, abuziv, calomnioase, defăimătoare, obscene, pornografice, de ură, vulgare sau în alt mod, sau încalcă drepturile noastre sau ale unei terțe părți, drepturi de proprietate intelectuală sau a altor drepturi;
 •  transmiterea oricărui material sau a unor informații care nu sunt publice cu privire la societățile comerciale fără autorizația de a face acest lucru;
 • transmiterea oricărui secret comercial al unei terțe părți;
 • transmiterea oricăror reclame, solicitări, oportunități de investiții sau alte comunicări comerciale nesolicitate – denumite și mesaje SPAM (cu excepția  celor permise în mod expres altfel de către noi);
 • utilizarea site-ului pentru a face rău minorilor în orice fel;
 • transmiterea oricărui program software sau a altor materiale care conțin viruși sau alte elemente de natură distructivă;
 • modificarea, adaptarea, traducerea, vinderea, sau dezasamblarea oricărei părți a site-ului sau încercarea de a deriva orice cod sursă sau idei care stau la baza sau algoritmi de orice parte a  Site-ului;
 • eliminarea oricăror drepturi de autor, mărci comerciale sau alte drepturi de proprietate conținute pe Site; 
 • comportamente de hărțuire în mediul online;
 • publicare de mesaje care conțin limbaj obscen explicit, înjurături, limbaj violent, discriminator, amenințări;
 • publicarea de mesaje care menționează nume complete sau includ atacuri personale la adresa unor persoane fizice, precum și care menționează orice alte date cu caracter personal ale  persoanelor fizice;
 • publicarea unor mesaje care au conținut politic sensibil;
 • crearea de legături către orice pagină sau conținut de pe Site, fără autorizație scrisă obținută în prealabil de la reprezentanții SERVIFY.RO; 
 • folosirea oricăror programe de tipul robot sau a unui dispozitiv manual sau automat pentru a prelua date sau reproduce informațiile sau structura de navigare sau prezentarea Site-ului sau conținutul fără acordul SERVIFY prealabil în scris, inclusiv în ceea ce privește orice imagine  afișat pe site;
 • culegerea sau colectarea de informații despre vizitatorii site-ului fără acordul expres al acestora; 
 • încălcarea oricăror legi aplicabile local, național sau internațional, incluzând, dar fără a se limita la acestea, precum și orice regulamente cu putere de lege, dar și reglementările europene.

Acțiunile prezentate mai sus vor constitui o încălcare a acestor „Termeni și Condiții”.

De asemenea, prin acceptarea prezenților „Termeni și Condiții” declarați ca ați înțeles că transmiterea și procesarea tehnică a site-ului, inclusiv de conținut de utilizare, poate implica transmisii prin diferite rețele și modificări pentru a se conforma și adapta la cerințele tehnice de conectare la rețele sau dispozitive existente astăzi în mediul online.

În cazul în care alegeți să prezentați orice idei, sugestii, documente și / sau propuneri în cadrul formularului de contact pus la dispoziție de către SERVIFY recunoașteți și sunteți de acord că:

 • mesajele dumneavoastră nu conțin informații confidențiale sau protejate;
 • SERVIFY nu este și nu poate fi răspunzător pentru conținutul mesajelor transmise;
 • SERVIFY nu este ținut de nici o obligație de confidențialitate, explicite sau implicite, cu privire la datele furnizate;
 • SERVIFY are dreptul de a utiliza sau dezvălui (sau de a alege să nu utilizeze sau sa dezvăluie) aceste comunicări în orice scop, în orice mass-media din întreaga lume;
 • mesajele si informațiile transmise de dvs. vor deveni în mod automat proprietatea SERVIFY fără nici o obligație fata de SERVIFY în relația cu dumneavoastră;
 • dumneavoastră nu aveți dreptul la nici o compensație de orice fel de la SERVIFY în nici un caz.

7. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ ȘI RESTRICȚII

Informațiile și materialele furnizate pe sau prin intermediul Site-ului, inclusiv orice conținut, date, text, desene, grafică, imagini, fotografii, ilustrații, clipuri audio și video, logo-uri, iconițe și link-uri (denumite în mod colectiv „materiale”)sunt deținute în mod exclusiv de SERVIFY și sunt menite să vă informeze cu privire la serviciile oferite de platforma SERVIFY.RO.

Sub rezerva respectării acestor Termenii și Condiții, puteți utiliza materialele exclusiv pentru uzul personal, necomercial, cu condiția să nu eliminați nici un drept de autor sau alte drepturi de proprietate conținute de acestea.

Sub rezerva respectării acestor Termenii și Condiții, puteți utiliza site-ul și materialele exclusiv pentru uzul dvs. personal; cu condiția ca să nu utilizați, reproduce, modifica, afișa, efectua public, distribui, crea lucrări derivate sau eluda orice măsură tehnologică prin care se controlează în mod eficient accesul la Site și / sau materiale în orice mod, inclusiv, fără a se limita la, manual sau automat, în orice scop.

Folosirea site-ului și a materialelor pentru orice alt scop decât cele autorizate în mod expres în acești „Termenii și Condiții”, este o încălcare a drepturilor de autor SERVIFY și a altor drepturi de proprietate, și este strict interzisă.

Site-ul, inclusiv partea software, baze de date, informațiile, conținutul, codurile de calculator, idei, know-how și materiale (precum și toate modificările și lucrările derivate ale acestora, precum și orice proprietate intelectuală și alte drepturi legate de acestea sau care sunt conținute în acesta) inclusiv, fără a se limita la, selecția, secvența „look and feel” și dispunerea elementelor, precum și succesiunea „ferestrelor” este deținut și operat de SERVIFY și vor rămâne proprietatea exclusivă a SERVIFY.

Sunteți de acord ca site-ul este protejat prin dreptul de autor, mărcile comerciale și alte legi.

În plus, confirmați că nu dobândiți nici un drept de proprietate, prin utilizarea site-ului sau a materialelor, ca nu veți contesta în orice mod care ar putea afecta proprietatea SERVIFY a site-ului și conținutul acestuia.

Mărcile comerciale, logo-urile și mărcile de servicii afișate pe Site (denumite colectiv „Mărci”) sunt mărci comerciale înregistrate și neînregistrate ale SERVIFY și ale furnizorilor SERVIFY.

Mărcile comerciale pentru proprietatea SERVIFY, înregistrate sau neînregistrate, nu pot fi utilizate în legătură cu orice serviciu care nu este oferit de SERVIFY, în orice mod care ar putea să provoace confuzie în relația cu clienții, sau în orice mod care denigrează SERVIFY.

Nimic de pe acest site nu trebuie interpretat ca acordarea, explicită sau implicită, sau în alt mod, unui drept de a utiliza orice marca comercială, fără permisiunea expresă scrisă a SERVIFY sau furnizori ai SERVIFY.

Utilizarea necorespunzătoare a oricărei Mărci comerciale este interzisă, iar SERVIFY va pune în aplicare în conformitate cu dispozițiile legale drepturile sale de proprietate intelectuală în astfel de mărci, inclusiv prin litigii de natura civila și / sau penala.

Mărcile comerciale deținute de SERVIFY pot fi identificate în lista mărcilor publicate în Buletinele Oficiale de Proprietate Intelectuala.

8. LINKURI

Prin site-ul servify.ro, ne propunem să vă prezentăm platforma SERVIFY.RO – dedicată profesioniștilor din industria de service-uri auto, respective ce beneficii aduce platforma service-urilor auto, care este planul tarifar pentru utilizarea platformei SERVIFY.RO, dar și care sunt funcționalitățile acestei platforme.

Așadar, pentru aducerea la îndeplinire a scopului site-ului SERVIFY.RO, ca un avantaj pentru utilizatorii noștri, este posibilă afișarea de link-uri către alte site-uri ale terțelor părți. SERVIFY nu își asumă răspunderea pentru conținutul site-urilor către care transmit link-urile afișate, dacă acestea trimit către site-uri ale terțelor părți.


Link-urile de pe site către site-uri web sau informații terță parte sunt furnizate numai pentru a vă face utilizarea mai comodă. Dacă utilizați aceste linkuri, veți părăsi site-ul servify.ro.

Astfel de link-uri nu constituie sau implică o aprobare, sponsorizare sau recomandare de către SERVIFY a terței părți, a site-ului web terță parte sau a informațiilor de acolo.

SERVIFY nu este responsabil sau răspunzător pentru astfel de site-uri web sau pentru conținutul acestora.

Dacă utilizați linkurile, veți părăsi site-ul servify.ro și veți fi supus Termenilor și condițiilor de pe acele site-uri.

9. POSIBILA ÎNCĂLCARE A TERMENILOR SI CONDIȚIILOR. DAUNE-INTERESE.

Încălcarea acestor Termeni si Condiții, inclusiv folosirea neautorizata a site-ului, pot fi cercetate și se pot lua masuri împotriva acestora, inclusiv însă fără a se limita la procese civile, penale sau de alta natura.

Înțelegeți și sunteți de acord ca rămâne la libera alegere a SERVIFY, și fără o notificare prealabila, ca SERVIFY poate restricționa sau bloca accesul dumneavoastră la site sau la serviciile oferite de acesta, poate anula anumite servicii sau funcționalități din site, poate refuza sa onoreze anumite servicii în derulare sau servicii viitoare care au legătura cu dumneavoastră ori cu o persoana care acționează în mod concertat cu dumneavoastră, dacă SERVIFY considera ca Termenii și Condițiile, drepturile SERVIFY sau drepturile altui vizitator sau site sunt încălcate.

10. DECLARAȚIE DE DECLINARE A RESPONSABILITĂȚII

Site-ul, materialele prezentate pe acesta și orice serviciu obținut prin intermediul prezentului site sunt furnizate ca atare fără nici un fel de garanție expresa sau implicita.

Vă asumați toată răspunderea și riscurile care ar putea reieși din folosirea site-ului și din încrederea acordata acestuia.

Nici o opinie, sfat sau declarație a SERVIFY, fie ca este făcută prin intermediul site-ului sau în altă modalitate, nu creează nici un fel de garanție.

SERVIFY nu oferă nici o garanție, aprobare și nici nu își asuma responsabilitatea pentru orice serviciu publicat sau oferit de către o terță parte prin acest site sau prin orice link, banner sau alt fel de publicitate.

Utilizarea site-ului și a altor materiale prezentate pe site se face pe propria dumneavoastră răspundere.

De asemenea, veți fi singura persoană răspunzătoare pentru orice dauna cauzata sistemului din computerul dumneavoastră sau pentru pierderea de date care ar putea rezulta din descărcarea a oricăror astfel de materiale.

Sfaturile sau informațiile, fie ca sunt acordate oral fie în scris, obținute de dumneavoastră din partea SERVIFY și / sau prin acest site nu va crea nici o garanție care nu este stipulata în mod explicit.

Site-ul sau materialele pot include inadvertențe, erori, informații ori materiale care încalcă acești termeni de utilizare. În plus, modificările neautorizate pot fi făcute de către terțe părți site-ului sau materialelor.

Cu toate că încercăm să asiguram integritatea site-ului, nu garantam cu privire la caracterul complet și la corectitudinea site-ului.

În cazul în care apare o situație în care caracterul complet și corectitudinea site-ului este pusa la îndoială, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail: contact@servify.ro

În măsura în care este posibil, cu o descriere a materialului care urmează să fie verificat și locația (URL) în cazul în care un astfel de material poate fi găsit pe site, precum și informații suficiente pentru a ne permite să vă contactam.

Vom încerca să soluționam problemele dumneavoastră cât mai curând posibil, având în vedere o perioada rezonabila de timp.

11. RĂSPUNDERE

In cadrul limitelor legale, sunteți de acord și va asumați în mod expres faptul ca nici SERVIFY și nici asociații lor, furnizorii lor, colaboratorii ori reprezentanții nu sunt și nu vor fi ținuți răspunzători față de dvs. sau orice terț pentru:

 • orice pierdere sau pagubă directă sau indirect, morală sau materială, orice pierdere de  șansă a unui potențial câștig, producție, de profit, de venit, de contract, pierdere sau păgubire a reputației și al bunului renume, pierdere de creanțe etc.;
 • orice inexactitate legată de informațiile publicate si site-ul servify.ro și platforma servify.ro;
 • orice rănire, moarte, pagube ale proprietății sau alte pagube, pierderi sau costuri suferite, produse sau plătite de dumneavoastră, fie datorită unor acte (legale), erori, încălcări ale legii, neglijențe, comportament neadecvat, omisiuni, neexecutare, prejudiciu sau răspundere care ar putea fi atribuită (total sau parțial) prestatorilor de servicii / furnizorilor de experiențe promovați prin intermediul site-ului elsetrip.com, incluzând orice anulare, suprarezervare, forţă majoră, caz fortuit sau orice alt eveniment mai presus de controlul elsetrip.com.

12. LEGISLAȚIA APLICABILĂ ȘI JURISDICȚIE

Utilizarea prezentului site, a materialelor acestuia precum și a serviciilor la care aveți acces prin intermediul acestui site sunt guvernate de legislația română.

Orice eventual litigiu care rezulta din sau în legătură cu folosirea site-ului, cu materialele prezentate pe acesta, precum și în legătură cu serviciile la care aveți acces prin intermediul acestui site se va soluționa pe cale amiabila sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești competente de pe raza Municipiului Timișoara.

Având în vedere faptul că utilizatorii site-ului / platformei servify.ro sunt considerați profesioniști (service-uri auto), iar nu consumatori, în temeiul legii române, în acest caz nu se vor aplica dispozițiile legale referitoare la protecția intereselor consumatorilor.

13. ÎNCETAREA

Acești Termeni și Condiții vor rămâne în vigoare până la încetarea lor, în conformitate cu dispozițiile inserate în prezenții Termeni și Condiții.

Ne rezervam dreptul de a rezoluționa sau denunța unilateral imediat acești Termeni și Condiții, precum și / sau de a restricționa accesul la utilizarea site-ului sau a oricărei secțiuni a acestuia, în orice moment și din orice motiv, cu sau fără temei, inclusiv, dar fără a se limita la încălcarea repetata a drepturilor de autor.

La încetarea acestor Termeni și Condiții, dreptul de a utiliza Site-ul va înceta imediat, și veți distruge toate materialele obținute de pe site și toate copiile acestora.

Sunteți de acord ca orice încetare a accesului la sau utilizarea site-ului poate fi efectuată fără o notificare prealabilă, și că SERVIFY poate dezactiva sau șterge toate informațiile și fișierele aferente asociate cu acesta, și / sau orice un acces suplimentar la astfel de informații sau fișiere.

Sunteți de acord că SERVIFY nu este răspunzător pentru dumneavoastră sau orice terță parte pentru orice încetare a accesului la Site sau la orice astfel de informații sau de fișiere, și nu este obligat sa asigure accesul la fișiere sau informații după orice astfel de rezoluțiune sau denunțare unilaterala.

14. ALTE CLAUZE

SERVIFY își rezerva dreptul de a revizui și de a actualiza acești “Termeni și Condiții”, în orice moment, fără o anunțare sau o acceptare prealabilă a utilizatorilor.

Astfel, vă rugăm să verificați secțiunea aferentă “Termenilor și Condițiilor”, precum și a Politicilor de confidențialitate și a politicii privind modulele cookie, atunci când accesați site-ul, pentru că este posibil să fi intervenit modificări de la ultima vizită.

Dacă aveți întrebări cu privire la informațiile cuprinse în această pagină vă rugăm să ne scrieți la adresa de e-mail: contact@servify.ro

SERVIFY are dreptul, în orice moment, să modifice, să suspende sau să înceteze activitatea online a site-ului, parțial sau în totalitate, temporar sau permanent, cu sau fără notificare prealabilă.

SERVIFY nu va fi responsabilă pentru nicio modificare, suspendare sau întrerupere a disponibilității serviciului său.

Având în vedere faptul că utilizatorii sunt considerați profesioniști, iar nu consumatori, site-ul și platforma servify.ro fiind dedicate service-urilor auto, în temeiul legii române, în acest caz nu se vor aplica dispozițiile legale referitoare la protecția intereselor consumatorilor.

Acești “Termeni și Condiții” vor rămâne în vigoare și își vor produce efectele, pe toată perioada pe parcursul căreia sunteți un utilizator al site-ului și în cazul în care încetați să mai aveți calitatea de utilizator al site-ului, va trebui sa respectați în continuare obligațiile din acești Termeni, inclusiv orice obligații de despăgubire și limitările de răspundere.