Despre Noi - ServiFy

Aplicație concepută de și pentru deținătorii de service-uri auto.

Cine e în spatele ServiFy

Cu o experiență de peste 15 ani în Industria Auto, 2 specialiști IT
și personal dedicat nevoilor specifice service-urilor auto, înțelegem
problemele tale și știm cum să livrăm soluții.
Dragoș Stan – Cofondator / CEO.
Andrei Tut – Cofondator / Software Developer
Mădălin Plastoi – Cofondator / Software Developer
Vlad Moș – Customer support
Marius Zaha – Senior Designer
Dana Mirea – Marketing Manager

Dragoș Stan, tânărul fondator ServiFy

La doar 27 de ani, Dragoș are deja o experiență de 6 ani în administrarea cu succes a unui important service auto din Arad. ServiFy a luat naștere din dorința de a îmbunătăți programele de gestionare pe care service-urile le au acum la dispoziție și care au multe lacune sau sunt greoaie.

Aplicația a apărut pentru a oferi mai multă eficiență, organizare, simplificare a proceselor de lucru, economie de timp, dar și transparență și încredere.

Află mai multe despre Dragoș Stan și aplicația ServiFy, din materialele apărute în mass-media:

Servify este o aplicație care optimizează, organizează și simplifică toate operațiunile care sunt realizate într-un service auto. Lansată recent de Dragoș Stan, un tânăr antreprenor pasionat de tehnologie din Arad, aplicația promite să fie un adevărat game changer pentru service-urile și antreprenorii de pe piața locală.
Lansată recent de Dragoș Stan, un tânăr antreprenor pasionat de tehnologie, invitatul colegei noastre Flori Stoian în platoul emisiunii BUSINESS LA SUPERLATIV, aplicația ServiFy promite să fie un adevărat game changer pentru service-urile și antreprenorii de pe piața locală.
Start-up-ul local ServiFy, care a dezvoltat o aplicaţie de tip SaaS pentru managementul activităţii dintr-un service auto, ţinteşte să ajungă la 100 de clienţi în România în primul an de funcţionare, iar apoi să se extindă şi în afara graniţelor, primele pieţe vizate fiind Ungaria, Cehia, Spania şi Italia.
Tânărul de 26 de ani din Arad care vrea să revoluționeze service-urile auto cu aplicația sa: ServiFy