Amortizeaza cheltuielile service-ului tau cu ServiFy

Cât de rentabil este ServiFy și cât de repede se amortizează cheltuielile

Salutare și bine ai venit pe blog ServiFy — locul în care înveți cum să crești profitabilitatea service-ului tău. Astăzi îți vom oferi o imagine de ansamblu asupra a ceea ce înseamnă ServiFy din punct de vedere cheltuieli, dar și care este diferența dintre această investiție și alte investiții din service-ul tău din punct de vedere costuri.

Pentru cei care au intrat pentru prima dată pe blogul nostru, ServiFy este aplicația care optimizează, organizează și simplifică toate operațiunile care sunt realizate într-un service auto. Cu o listă lungă de funcționalități și beneficii, ServiFy, prin modul în care este construit și gândit, te ajută să câștigi timp la fiecare operațiune, de la programarea clienților până la facturare. 

Ce înseamnă amortizarea cheltuielilor?

Perioada de amortizare a cheltuitelor reprezintă perioada de timp în care recuperezi investiția aferentă achiziției, construirii, asamblării, instalării, îmbunătățirii, sau produceriiechipamentelor din service-ul tău. Spre exemplu, dacă investești într-un echipament al cărui preț este de 1000 €, iar cu acel echipament obții un profit lunar de 100 €, atunci perioada lui de amortizare este de 10 luni. 

Ce costuri implică ServiFy?

Costul ServiFy incepe de la 249 RON pe lună, adică mai mai puțin de 10 RON pe zi. Costuri care care acoperă un număr nelimitat de utilizatori, dar și asistență tehnică în limba română 24/7 și, bineînțeles, toate funcțiile și beneficiile pe care deja le cunoști.

În cât timp se amortizează investiția și cât de rentabil este ServiFy?

Cu ServiFy economisești cel puțin 15 minute la fiecare mașină introdusă în service. Ceea ce înseamnă că la o medie de 10 mașini pe zi, în 30 de zile lucrătoare, câștigi 3 zile și 3 ore. Conform acestui calcul general, investiția în ServiFy se amortizează în mai puțin de 1 săptămână. Repetă calculul de mai sus operând cu numărul mediu de mașini al service-ului tău și îi poți da seama rapid cât de profitabil este pentru tine și în cât timp poți recupera această investiție.

Ca investiție, ServiFy este diferită față de orice altă investiție din service-ul tău pentru că are o perioadă de amortizare extrem de scurtă, de doar câteva zile. Ceea ce o face să fie profitabilă extraordinar de rapid. Ți-am stârnit interesul? Intră pe blogul nostru și citește și mai multe articol care te vor ajuta să-ți transformi service-ul dintr-unul obișnuit într-unul profesionist. Pe săptămâna viitoare!

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta oricand!

Lasă un comentariu

nineteen − 9 =