5 diferențe între un service profesionist și unul obișnuit - ServiFy

5 diferențe între un service profesionist și unul obișnuit

În momentul în care faci parte dintr-un anumit domeniu este destul de greu să îți dai seama de care sunt diferențele între ce înseamnă o calitate obișnuită a serviciilor și ce înseamnă să fii un profesionist în acel domeniu. Tocmai de aceea, în articolul de astăzi, vom vorbi despre care sunt principalele diferențe când vine vorba despre industria de service auto din România.

1 — Directorul unui service auto profesionist alege întotdeauna echipamente de calitate pentru că știe foarte bine diferența dintre preț și cost. Iar un echipament cu un preț mic se poate strica foarte repede, ceea ce de fapt în realitate să genereze un cost mult mai mare pe termen lung.

2 — Service-urile auto profesioniste respectă timpul clienților și au grijă ca toate programările să fie respectate cu strictețe. Iar în cazul în care o programare se modifică, clientul este anunțat din timp.

3 — Un service obișnuit va investi în echipamente, în timp ce un service profesionist va investi întotdeauna în oameni. Industria de service din România este una în care personalul califat se găsește destul de greu, tocmai de aceea e bine ca un service să investească tot timpul în retenția angajaților săi.

4 — Service-urile auto profesioniste au întotdeauna un plan de afaceri în spate care le ajută să știe când și în cât timp trebuie să își atingă obiectivele în așa fel încât să aibă o creștere constantă.

5 — Și ultimul, dar poate cel mai important, un service auto profesionist folosește aplicația ServiFy. Un manager de service care te ajută constant să îți crești cifra de afaceri a service-ului tău și care optimizează, organizează și simplifică toate operațiunile care sunt realizate într-un service auto.

În foarte puțin timp, aplicația ServiFy va dispune de noi funcții și va deveni mai performantă, mai eficientă și mai profitabilă ca niciodată. Urmărește în continuare blogul ServiFy pentru a descoperi toate beneficiile pe care le aduc noile funcții ale aplicației. Săptămână cu spor!

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta oricand!

Lasă un comentariu

eight − five =