Care sunt cele mai bune momente pentru a instala ServiFy? - ServiFy

Care sunt cele mai bune momente pentru a instala ServiFy

În ultima perioadă, am primit mai multe mesajele în care ne-ați întrebat care este cel mai bun moment pentru folosi aplicația ServiFy. Așa că am hotărât să facem un articol în care să vorbim pe larg despre treaba asta și să punctăm care sunt momentele cheie în care e bine să ai și să folosești aplicația noastră.

Când faci o investiție în echipamente noi

ServiFy reprezintă o investiție. Nu e cu nimic deosebit față de restul investițiilor din service-ul tău. Este o achiziție pe care o faci pentru a obține profit cu ea, așa că un moment bun este să grupezi instalarea aplicației cu un moment în care oricum faci o investiție nouă, fie că vorbim de un elevator sau de o trusă de chei.

Când crești sau reduci numărul de mecanici

Un alt moment la fel de bun ca să-ți iei ServiFy este atunci când reduci sau crești numărul de mecanici din echipa ta. Pentru că te poți lega de această schimbare în echipă ca să adaugi o procedură nouă în modul în care se desfășoară munca. Mai exact, să le arăți mecanicilor cum să își facă un cont în platformă pentru a urmări ce operațiuni au de făcut și pentru a solicita din timp piesele de care au nevoie.

Când începe o nouă lună fiscală

Dacă ești genul căruia îi place să se apuce de treabă „de luni”, atunci poate cel mai bun moment pentru tine este la începutul lunii. Pentru a urmări cu exactitate progresul pe care îl obții din punct de vedere timp și bani pe parcursul unei luni fiscale.

Oricând vrei să crești cifra de afaceri a service-ului

Însă cel mai bun moment rămâne acum, în momentul acesta, după ce termini de citit acest articol. Pentru că n-are niciun rost să amâni o investiție care îți generează creșterea cifrei de afaceri. 

Intră pe site, descoperă opțiunile și tarifele, iar apoi încearcă ServiFy gratuit pentru a te convinge de toate beneficiile înainte să plătești. Mult succes, ne vedem săptămâna viitoare cu un nou articol care te va ajuta să-ți transformi service-ul tău într-unul profesionist.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta oricand!

Lasă un comentariu

1 × 1 =