5 motive bune ca să folosești ServiFy chiar de astăzi - ServiFy

5 motive bune ca să folosești ServiFy chiar de astăzi

Să o luăm cu începutul. Pentru cei care abia acum au aflat de noi, ServiFy este aplicația care optimizează, organizează și simplifică toate operațiunile care sunt realizate într-un service. Tocmai de aceea este considerat cel mai inteligent manager de service.

ServiFy este o aplicație complexă, dezvoltată integral în România, care mulțumită tuturor funcțiilor sale, te va ajuta să crești rapid cifra de afaceri a service-ului tău. Așadar, să vedem în articolul de astăzi care sunt cele mai bune motive ca să instalezi ServiFy chiar azi.

Motivul 1

Costurile se amortizează foarte repede. Costul ServiFy începe de la doar 8 RON pe zi, ceea ce înseamnă că îți recuperezi investiția în doar câteva minute.

Motivul 2

Folosind ServiFy, economisești cel puțin 15 minute la fiecare mașină introdusă în service. Practic, cu cât fluxul de mașini și clienți e mai mare, cu atât economisești mai mult timp.

Motivul 3

Ai control total asupra afacerii tale, iar toate operațiunile sunt asistate. Procesul de intrare în service a unei mașini este optimizat integral, nu se produc greșeli, iar datele importante sunt introduse și salvate din primul moment.

Motivul 4

Susții creșterea și ajuți la dezvoltarea industriei de service din România, industrie în care și tu activezi. Altfel spus, te ajuți pe tine, pentru că dezvoltarea industriei vine la pachet cu multe avantaje pentru toți jucătorii de pe piață.

Motivul 5

Mai mult timp, mai mulți clienți, mai mulți bani. Atunci când totul e organizat și optimizat, ai mult timp pentru tine și pentru clienți. Dar mai ales pentru clienții noi.

Începând din această lună, aplicația ServiFy dispune de noi funcții și devine mai performantă, mai eficientă și mai profitabilă ca niciodată. 

Urmărește în continuare blogul ServiFy pentru a descoperi săptămânal noi și noi motive ca să folosești în fiecare zi ServiFy. Săptămână cu spor! 

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta oricand!

Lasă un comentariu

3 × one =