10 Lucruri pe care nu le știai despre aplicația ServiFy

10 Lucruri pe care nu le știai despre aplicația ServiFy

Știm că ești în vacanță și că mai e foarte puțin până în 2021, așa că astăzi nu te vom reține prea mult. Ți-am pregătit o listă cu 10 cele mai tari lucruri pe care nu le știai despre aplicația ServiFy.

1 — Aplicația a fost dezvoltată integral în România și oferă asistență tehnică în limba română.

2 — Prețul aplicației ServiFy începe de la 8 RON pe zi.

3 — Folosind ServiFy, economisești cel puțin 15 minute la fiecare mașină introdusă în service.

4 — Clienții tăi vor fi notificați automat prin SMS atunci când încep lucrările de reparație ale mașinii, dar și atunci când sunt finalizate.

5 — ServiFy se potrivește pentru toate tipurile de service, de la biciclete, ATV-uri și motociclete, până la camioane, utilaje agricole și ambarcațiuni.

6 — Pentru a folosi aplicația ServiFy ai nevoie doar de conexiune la internet. Se poate accesa de oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv și nu e nevoie să instalezi nimic.

7 — ServiFy generează toate documentele de care ai nevoie în mai puțin de 1 minut.

8 — Datorită prețului mic, investiția în ServiFy are o perioada de amortizare foarte scurtă și poate deveni profitabilă în doar câteva zile.

9 — Din echipa ServiFy fac parte 3 ingineri auto și 2 manageri de service cu experiență de peste 15 ani în domeniu. 

10 — Începând de anul viitor, ServiFy va beneficia de noi funcționalități care vor schimba regulile jocului pentru piața service-urilor din România

Dacă ți-a plăcut și ți-a fost de folos acest articol, trimite-l către alte persoane care crezi ca îl pot găsi la fel de util la rândul lor. Te așteptăm săptămâna viitoare pe blogul ServiFy cu și mai multe idei despre cum îți poți transforma service-ul dintr-unul obișnuit într-unul de nota 10. Îți dorim un început de an plin de succese!

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta oricand!

Lasă un comentariu

twelve − 1 =