ServiFy mai performanta ca niciodata,noul update al aplicatiei..

Aplicația ServiFy mai performantă ca niciodată

Inovarea, dezvoltarea constantă și digitalizarea afacerilor sunt cel mai sigur drum spre succes. Tocmai de aceea, începând de astăzi, aplicația ServiFy va dispune de o nouă serie de funcții. Funcții care îți vor ușura munca, te vor ajută să îți organizezi și mai bine service-ul, iar în final vor contribui semnificativ la creșterea cifrei de afaceri a service-ului tău. Să vedem în continuare cum cel mai inteligent manager de service a devenit mai performant, mai eficient și mai profitabil ca niciodată.

1 — Acum mecanicii își pot face cont în platformă pentru a urmări ce operațiuni au de făcut și pentru a solicita din timp piesele de care au nevoie.

2 — Tot începând de azi, ai gestiune, receptie marfa, bon de consum si stornari.

3— De asemenea, odată cu acest update, ServiFy a beneficiat de o serie de îmbunătățiri consistente în ceea ce privește designul, funcționalitatea și experiențe utilizatorului.

4 — O altă funcție este adăugarea de discount-uri și limite de credit pentru clienți direct din aplicație.

5 — În plus, începând de azi, programările se pot face acum în funcție de disponibilitatea mecanicilor mecanici, a rampelor, a clienților și a mașinilor deja existente. Pentru ca tu să fii și mai organizat

6 — Și nu în ultimul rând, funcțiile import și export de piese​ sunt acum disponibile în aplicație.

Un update al celui mai inteligent manager de service înseamnă un update al afacerii tale. Din toate punctele de vedere. Ești gata să îți duci service-ul la următorul nivel?

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta oricand!

Lasă un comentariu

two × 5 =